Hovorí sa, že čas sú peniaze. A hoci sme obklopení množstvom výdobytkov modernej techniky, stará dobrá klasika v podobe kvalitných hodín má svoje miesto aj dnes. Oživia každý interiér, zvýraznia a dotvoria štýl priestoru a tým, že sa k nim obracajú všetky pohľady, na správnom výbere záleží.

„Čas je to, čo odčítame na hodinách.“ Albert Einstein

Ak hľadáte trendy dizajnový kúsok pre svoj domov, kanceláriu či záhradu, ste na správnej adrese. Ručne vyrábané hodiny Allegro Time vyniknú nielen svojou kvalitou a precíznym prevedením, ale aj srdcom. Za zmienku stojí aj fakt, že ide o rýdzo slovenský výrobok, čo rozhodne poteší milovníkov a podporovateľov domáceho trhu.

“Úspešne sme zhotovili už viac ako 120.000 kusov štýlových a kvalitných hodín.”

Interiérový doplnok s pridanou hodnotou
Ochrana životného prostredia je dnes často skloňovanou a vyzdvihovanou témou, a to nielen medzi jednotlivcami, ale predovšetkým vo firemných kruhoch. Spoločnosti kladú veľký dôraz na to, aby ich produkty boli v súlade s prírodou a snažia sa v čo najväčšej miere prispieť k skvalitneniu životného prostredia.

Ani my v Allegro Time nie sme výnimkou a sme hrdí na to, že všetky naše produkty sú vyrábané ekologicky. Recyklované materiály, organické sklo, lepidlá a farby na vodnej báze, či recyklované baliace boxy z papiera, to všetko nájdete práve u nás.

Allegro znamená živo, veselo
Spojenie dizajnu a precíznej práce pretavené do hodín Allegro Time, to je päť sérií hodín s puncom jedinečnosti. Viac ako 20 rokov praxe, množstvo tvrdej práce, a to všetko pre spokojnosť zákazníka. Naše hodiny vdýchnu do vášho priestoru život.

Našim cieľom je, aby naše hodiny dotvorili akýkoľvek interiér a veríme, že Allegro Time produkty na prvý pohľad zaujmú vo vašej kancelárii, ozvláštnia váš domov a dodajú mu pomyselnú “dušu”, ale tiež vyniknú hoci aj na záhradnej párty ako skvelý doplnok vašich priestorov. Pretože, spokojnosť našich zákazníkov je pre nás tou najlepšou odmenou.

Servis all inclusive
Okrem kvality samotného produktu ponúkame tiež servis na vysokej úrovni. Na všetky hodiny sa vzťahuje doživotná záruka. Doručenie kuriérom na vami určenú adresu je samozrejmosťou.

Allegro time, to je:
– slovenský výrobok
– kvalitná, ručná výroba
– doživotná záruka
– viac ako 20 ročná prax
– ekologické myslenie

Viac o sériách, ako aj o samotných produktoch nájdete na www.allegrotime.sk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vysielacie časy:

Vysielame denne v nasledujúcich časoch:

Vysielanie 09:00 
Počasie
11:00
Rožňavský magazín
13:00
Rozsnyói magazin 15:00
Šport a Počasie
16:00
Magazín Plus
17:00
Vysielanie
18:00

 

Ako si nás naladiť