Pavol Burdiga
Som rodený Rožňavčan,mám 52 rokov,ktoré som prežil v mojom rodnom meste.Som ženatý,mám dve dcéry a krásneho vnuka a vnučku.Som primátorom mesta 1,5 volebného obdobia.Pôvodným povolaním som stavebným technikom a odborným pracovníkom plynárenských zariadení. Na funkciu primátora kandidujem preto,že by som chcel pokračovať v rozbehnutej práci v prospech môjho rodného mesta a naďalej ho zveľaďovať pre  Vás obyvateľov Rožňavy.

Michal Domik
Volám sa Michal Domik a mám 43. rokov. Som ženatý a s manželkou vychovávame tri deti 17-ročnú Miriam, 15-ročného Michala a 12-ročnú Máriu. Som prezidentom MFK Rožňava, kde sa staráme o stoosemdesiat detí v rámci našich možností. Zároveň som majiteľom firmy DOVAJ veľkoobchod potravín, ktorá pôsobí na trhu už 20.rokov. Na post primátora mesta kandidujem kvôli tomu, aby dane, ktoré zaplatíme my občania mesta začali opäť slúžiť na skrášlenie nášho života a nie jedincom a firmám napojených na mesto.

 

Mgr. Matúš Bischof
Narodil som sa v Rožňave, mám 39 rokov, som učiteľom dejepisu a etickej výchovy na Základnej škole Ulica pionierov 1, som ženatý mám dve deti. Na post primátora kandidujem za koalíciu 6 strán Občianska konzervatívna strana + SaS + Oľano + NOVA + Spolu – Občianska demokracia + Zmena zdola , Demokratická únia Slovenska. V politike sa pohybujem dlhodobo, druhé volebné obdobie pôsobím v Mestskom zastupiteľstve, som občiansky aktivista, často pomáham ako dobrovoľník, som pravidelný darca krvi. Verím, že v Rožňave sa môže lepšie žiť, pretože má nadaných a šikovných obyvateľov, má obrovský kultúrny a prírodný potenciál, ktorý vieme rozvinúť v turistickom ruchu. Verím, že mesto môže lepšie slúžiť ľuďom, že jeho verejné priestory majú byť slušné a byť k dispozícii všetkým Rožňavčanom na oddych, šport a kultúrne vyžitie, že verejný majetok a financie sa dajú spravovať efektívnejším a transparentnejším spôsobom ako doteraz. Verím, že slušnosť a poriadok sú nevyhnutnými predpokladmi pre akékoľvek pôsobenie vo verejnej funkcii.

Ing. Ján Lach
Volám sa Ján Lach, narodil som sa v Rožňave, mám 59 rokov, som ženatý a mám dve dospelé deti. Mám ukončené vysokoškolské vzdelanie na Vojenskej akadémii Antonína Zápotockého v Brne, ako strojný inžinier. V súčasnej dobe pracujem v rodinnej firme LACH s.r.o. ako autorizovaný bezpečnostný technik a technik požiarnej ochrany. Kandidujem na post primátora ako nezávislý kandidát. Volebnú kampaň si hradím  z vlastných prostriedkov. Pri výkone funkcie primátora sa preto budem riadiť záujmami  jeho obyvateľov a nebudem musieť  hájiť stranícke záujmy, ani záujmy sponzorov. Chcem občanov mesta spájať a  byť primátorom pre všetkých obyvateľov bez rozdielu. Ak dostanem dôveru voličov, budem vo svojej práci využívať vedomosti, ktoré som nadobudol počas dvanástich rokov ako zamestnanec Mestského úradu. Ďalej mám sedemročné skúsenosti z výkonu funkcie poslanca Mestského zastupiteľstva, z toho som dva roky vykonával  aj funkciu zástupcu primátora.

 

 

Ing. Július Barkai
Svetlo sveta som uzrel v Rožňave pred 43 rokmi . Vyštudoval som krízový manažment na Žilinskej univerzite . Celý život pôsobím v Rožňave kde som dlhých 18 rokov prevádzkoval Army shop – poľovnícke a rybárske potreby. V súčasnosti pracujem ako projektový manažér. Po zrelej úvahe som sa rozhodol kandidovať na post primátora nášho mesta ,pretože naše mesto potrebuje oživiť a vydať sa smerom k rozvoju a prosperite .

Ľubomír Takáč
Narodil som sa v Rožňave, kde som aj vyrastal a žijem 40 rokov. Som ženatý a mám dve dcéry. Od roku 1999 podnikám ako SZČO v oblasti obchodu a služieb.  Do roku 2016 som bol prevádzkovateľom reštaurácie Kaltenecker. V súčastnosti sa venujem technickej správe budov. Na post primátora kandidujem, aby som Rožňavu doviedol k rozvoju, prosperite a naplnil doteraz nesplnené očakávania občanov v hodnotnejší a lepší život v našom meste.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vysielacie časy:

Vysielame denne v nasledujúcich časoch:

Vysielanie 09:00 
Počasie
11:00
Rožňavský magazín
13:00
Rozsnyói magazin 15:00
Šport a Počasie
16:00
Magazín Plus
17:00
Vysielanie
18:00

 

Ako si nás naladiť