Pre pacientov s podozrením na koronavírus Nemocnica Svet zdravia Rožňava zriadila samostatný vyhradený priestor. Ten sa nachádza v priestoroch infektologickej ambulancie na prízemí pavilónu C (budova polikliniky) so samostatným vstupom. Pracovisko je vizuálne označené. (v prílohe)

 

Verejnosť môže do budovy rožňavskej nemocnice vstupovať len s rúškom či inou ochranou časti tváre, napríklad šatkou, ktorá zakrýva ústa a nos. Sprístupnený je momentálne len jeden vstup do nemocnice, a to hlavný vchod v pavilóne B.

 

V spolupráci so Slovenským Červeným krížom rožňavská nemocnica zriadila pred týmto vchodom stan pre triedenie pacientov. Jeho cieľom je odkloniť potenciálne rizikových pacientov už pred vstupom do nemocnice. Študenti medicíny tam od zajtra verejnosti bezkontaktne odmerajú teplotu a vyhodnotia ďalšie príznaky (napríklad kašeľ, cestovateľská anamnéza, kontakt s infikovanou osobou). Ten vstup do nemocnice bude otvorený počas pracovných dní od 6.00 do 22.00 h a cez víkendy od 7.00 do 22.00 h.

 

Naďalej platí, že rožňavská nemocnica aktuálne poskytuje len neodkladnú zdravotnú starostlivosť.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Online vysielacie časy:

Streda
18:00 (premiéra)
Štvrtok
09:00 a 18:00 (repríza)
Piatok
09:00 a 18:00 (repríza)
Nedeľa
14:00 (repríza)
Pondelok
09:00 a 18:00 (repríza)
Utorok
09:00 a 18:00 (repríza)

Ako si nás naladiť

Inzercia