Nemocnica Svet zdravia Rožňava bude mať od polovice augusta nového riaditeľa. Po desiatich rokoch odchádza z pozície riaditeľa Dušan Suchý, ktorý sa stane manažérom pre zdravotnú starostlivosť na medicínskom úseku siete ProCare a Svet zdravia. V Rožňave ho od 15. augusta nahradí nový riaditeľ Viktor Halíř.

„Dušanovi Suchému by som chcel veľmi pekne poďakovať za spomínané desaťročné obdobie, ktoré venoval nemocnici v Rožňave. Podarilo sa mu zrealizovať mnoho výborných projektov, vďaka čomu má dnes nemocnica napríklad nový urgentný príjem či pôrodnicu. Počas rokov pôsobenia na pozícii riaditeľa sa dokázal vysporiadať s viacerými neľahkými situáciami, mnohé sa dali ustáť len vďaka spoločnému úsiliu so zamestnancami rožňavskej nemocnice. Verím, že na novej pozícii manažéra pre zdravotnú starostlivosť bude veľkým prínosom pre celú našu sieť a aj sám sa profesionálne opäť posunie,“ uviedol generálny riaditeľ ProCare a Svet zdravia Radoslav Čuha.

Viktor Halíř, ktorý sa stane riaditeľom rožňavskej nemocnice od polovice augusta, do siete prichádza z nemocnice v Kežmarku. Tam rovnako pôsobil ako riaditeľ a za sebou má zároveň i mnohé skúsenosti vo vedúcich pozíciách rôznych zdravotníckych zariadení. „Viktorovi Halířovi by som rád poprial veľa úspechov na novej pozícii. Verím, že pod jeho vedením sa nám podarí nemocnicu ďalej rozvíjať v prospech pacientov aj zamestnancov,“ dodal Čuha.


Kontakt:

Jana Fedáková
komunikačná špecialistka
sieť nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Online vysielacie časy:

Streda
18:00 (premiéra)
Štvrtok
09:00 a 18:00 (repríza)
Piatok
09:00 a 18:00 (repríza)
Nedeľa
14:00 (repríza)
Pondelok
09:00 a 18:00 (repríza)
Utorok
09:00 a 18:00 (repríza)

Ako si nás naladiť

Inzercia